Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blickar tillbaka

Blickar tillbaka
på tiden som flytt
en resa med anhalter
och val
men också
olika uppbrott

Uppbrotten
från sammanhang
med viktiga rottrådar
är ett minne blott
diffusa bilder som
alltmer bleknar
röster som ett avlägset
brus




Fri vers av AA VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-09-16 00:39



Bookmark and Share


  louisegirl
Dina ord berör
Fint ordat!
2015-09-16
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP