Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Erövra mig

Krävande javisst,

knappast omöjlig.

Att förneka är lönlöst, 

längtan lyser igenom.

Frukta ej min åtrå,

smaka dess frukt.

Mätta mitt våta skrik,

om du är i stånd.




Fri vers (Fri form) av I min blick VIP
Läst 1039 gånger och applåderad av 39 personer
Publicerad 2015-09-16 04:07



Bookmark and Share


  aol
Vågat härligt nära ett trånande hjärta så brännande läppar som darrar av feber, bokmärkesstatus,
2017-01-19

    Herr Ångest
"mätta mitt våta skrik" s¨å bra skrivet *ryser*
2016-06-01

  DominiQueen
She Power!!! Love it. Slutet genialt, potenta ord ;-)
2016-01-07

  Henning Hson
Tummen upp!
2016-01-06

  Micael Axelsson
Krävande o utmanande - Diktjaget tycks inte bara tala om sig själv, ty det ligger även inbäddade vissa krav som ställs; här accepteras inte vem som helst, nope!

Rakt på, och vågat utmanande, där det rungar om lusta och månne en längtan att få den tillgodosedd.
2016-01-05

  Valter Örn VIP
Härlig ärlig dikt om åtrå o längtan. Gillas !
2015-10-28

    ej medlem längre
Utmanande och vackert ordat.
Härlig glöd i texten och uppställd så den lockar att läsa.

Deska rader fängslade mig ;)
2015-10-18

  Ric
Pang på och visst, kom i höga klackarna så ;P
2015-10-08

  BillyTheKid
"om du är i stånd"
haha vackert!
2015-09-23

  Ollle
Vågad text helt klart, men helt utan övertramp snyggt
2015-09-16

  Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
gillar denna! =) kvinnor borde ta för sej mer och ej gömma sin sexualitet, denna dikt är het ;)
2015-09-16

  Amari
Djärv text, som känns i kroppen.
Gillar!
2015-09-16

  S.A.I. Steve Lando VIP
det är en sådan dikt man med lust o glädje slickar sig i, stavandes sig fram, med stavar i stånd
2015-09-16
  > Nästa text
< Föregående

I min blick VIP