Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Analysen

Jag har en känsla

Den är mörk och abstrakt 

Jag har försökt att tolka och mätta den

Men jag ser varken hur eller om det är möjligt 

 

Det känns som att jag inte borde vara här

Som om allt från en viss punkt varit ett misstag

Och att jag egentligen fått någon annans biljett

 

Förlåt kära du, vem du än kan ha varit 

Jag bad inte om att få vara kvar  

Och om jag trots allt gjorde det, så ber jag om ursäkt 

 

Förlåt för att jag inte kan hantera din gnista 

Förlåt för att denna sorgsna figur spiller bort dina bästa år 

Förlåt för att jag inte vågat kasta mig ut mer i livet

 

Om det hjälper, vilket det absolut inte gör, så överväger jag åtminstone göra det nu

 




Fri vers (Fri form) av I min blick VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-12-21 23:17



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Att du finns är inget misstag. Du finns för att Jesus ville det. Han är din Skapare och Han älskar dig.
2021-12-26
  > Nästa text
< Föregående

I min blick VIP