Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ord

 

Hans ord 

Hennes blick 

De fick aldrig en chans




Fri vers (Fri form) av I min blick VIP
Läst 493 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2017-01-16 01:32



Bookmark and Share


  Gin83
Gripande
Känns att läsa
Jättebra

Oerhört vacker bild som bidrar till känslan
2017-10-02

  Valter Örn VIP
Han sa inte de rätta kontaktskapande orden.
2017-01-16
  > Nästa text
< Föregående

I min blick VIP