Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nangijala

låt oss lämna persienner och asfalt 

och flyga till körsbärsdalen

där solens strålar läker våra sår  

och min blick i stillhet kan njuta av din siluett

*




Fri vers av I min blick VIP
Läst 506 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2016-05-31 06:32



Bookmark and Share


  Gin83
Inte bara jag som gillar bröderna Lejonhjärta ser jag :)

Fantastiskt illustrerat om hoppet från fönstret
Ser det framför mig
Älskar hur du förmedlar detta
Oerhört stämningsfullt
Och så vackert utförd

Underbar
2017-10-02

  Bearded Bear
Till drömmens värld i en annan dimension och bara samexistera där kropp mot kropp utan mellanrum för att insupa varandras själar. Vackert " där solen läker våra sår"
2017-01-18

  Ollle
Vackra ord, skänker dig ett leende.
2016-06-12

  Quasimodo
Ett fint uttryck att vi kan lämna och flyga till en stilla plats i vila, när vi vill och har lust, att den möjligheten alltid finns där!!
2016-06-01

  Dennis Axelsson
Fint!

Lämnar med eftertanke.

/D
2016-05-31

  stig wikman
VACKERT.

KRAM Å APPLÅD.
2016-05-31

  Karl-Bo Lundstedt VIP
Mmmm, gillas...
applåder KB
2016-05-31
  > Nästa text
< Föregående

I min blick VIP