Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

syndare

De broar jag bränt,

glöder ännu.

 

Ödet står på min tröskel,

jag är redo.




Fri vers av I min blick VIP
Läst 451 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2017-01-11 00:35



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
va alltid redo:)
2017-01-11
  > Nästa text
< Föregående

I min blick VIP