Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför ska jag leka gladiator

I mit psyke så är jag stark

I mit hjärta är jag lite kall

Mina rädslor blir till stryka



Varför ska jag leka gladiator



Tårar rinner, tiden står still

Jag vet knapt vad jag vill

Folk skrämer mig mer än

Världen skrämer mig

Tur att man har mod



Varför ska jag leka galdiator?



I en värld fyld av hat och krig

En värld där du ser räddslan på en fyrkantig skärm



Varför ska jag leka gladiator?


I en värld där folk mister sit liv

I en värld där våldtäkt och allt obehagligt existerar



Varför ska jag leka gladiator?


Mit sinne får mig att gå på tip och tå

Ett förlutet av känslor som får mig att bli till en demon



Varför ska jag leka gladiator?



Vad fan är mit problem? Alltid denna aggression. Sluta jävlas med min sinnes ro


Varför ska jag alltid leka gladiator?




Bunden vers av Just Human
Läst 145 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-09-16 04:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Just Human