Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Diagnos Alzheimer

 

 

En dag kom diagnosen

och han berättade för sin gode vän 

sedan 25 år tillbaka.

 

Så en dag steg han upp på kanten

som skiljer livet

från livet innan döden.

 

Han gick från medvetande

och gick in i dimman.

 

Ett tillstånd från det inte finns

någon återvändo.

 

En dag kommer

det definitiva avskedet

från livet.

 

Men där inne i dimman

har det tillståndet

inte någon betydelse.

 

I alla fall inte

vad vi vet idag.

 

 




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2015-09-16 21:44



Bookmark and Share


  Tor-Björn Gustavsson VIP
Ett tillstånd vi alla kan råka i.Bra skrivet.
Det gäller att ta tillvara de dagar vi har.
TBG.
2015-09-21

  Bo Himmelsbåge
Grattis till utmärkelsen, vännen!
2015-09-21

  Bibbi VIP
Grattis till ännu en placering!
2015-09-21

  Bibbi VIP
Grattis till "MEST BOKMÄRKTA DENNA VECKA"!
2015-09-18

  Bo Himmelsbåge
En sorgens smärta
till ett dimmigt hjärta
från den som är utanför
när någon dör...

Fin beskrivning av ett mycket
allvarligt sjukdomstillstånd...
2015-09-18

  Angel of love
Väldigt bra text.
2015-09-17

  louisegirl
Sorgligt, fint skrivet, om denna svåra sjukdom <3
2015-09-17

  aol
Så är en dörr utåt stängs den inåt ser vi utanför inte,
2015-09-17

  walborg
Skarp och bra beskrivning ur livet
2015-09-17

    ej medlem längre
Naturmedicin å doktor Alfred Vogel!
2015-09-17

  Hanna Mari Wallin
fint och vemodigt skrivet om denna komplicerade sjukdom

Kram
2015-09-16
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP