Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack för diagnosen Alzheimer - eller Hur jag fick se klarare

 

De vet inte vad jag vet

ser inte det jag ser.

 

De säger att jag 

har gått in i dimman.

 

Men de vet inte vad jag vet 

och inte ser det jag ser.

 

Jag är i vad ni kallar dimman 

men det stämmer inte,

det är ingen dimma.

 

Nej tvärt om

jag ser klarare än vad ni

utanför gör.

 

Här ser jag det vackra, det underara

den verkliga meningen med livet.

 

Precis så som Gud fader 

en gång hade för Hans skapelse.




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-09-16 22:37



Bookmark and Share


  Minkki VIP
den här texten får mig att tänka på att det inte är bördan, utan sättet man bär på som gör tyngden
2015-09-17

    ej medlem längre
Intressant perspektiv på livet
2015-09-17

    ej medlem längre
Man skall nog lita på sig själv när de kommer med sina diagnoser, å inte ge upp tron på alternativ hälsa å naturläkeriet!
2015-09-17

    ej medlem längre
Starkt och vackert skrivet!
2015-09-16

  aol
Starkt vackert hoppfullt,
2015-09-16
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP