Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samvete

Vårat samlade vetande, är just nu ett dåligt samvete.

För vi dömmer och kastar sten, vårat samvete kommer så inte bli ren.

Vi kommer inte vidare ur denna skit, alla måste hjälpa varandra med flit.

Så vi alla kan må bra, inte bara du och jag.

Djupt i koma vi flesta är, från kärlek, empati och verklighetens bär.

Vi tror vi bara finns, men något större bakom ridån vi minns.

Därför många mår dåligt och blir så depp, vi tar inte hand om vårat skepp.

Vi försöker lösa saker på fel sätt, det skapar mer oro och det blir tillslut inte lätt.

Stoppar oss fulla med gifter och sliter oss i bitar, vi luras eller går på nitar.

Bygger allt emot vår jord och själ, vi måste vända allting så vi kan må väl.

När vi slutar leka Gud och går tillbaka till våran riktiga natur, kommer svaren komma genom denna stora mur.

Vi är menade att hjälpa alla nå varandras höjder, istället för att dräpa eller frossa i egna fröjder.

Lyssna på ditt hjärta, tysta ditt sinne om det skapar smärta.




Bunden vers av MFG
Läst 195 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-09-17 18:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MFG
MFG