Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det kommer åter


Föräldraförakt

Mitt barn hatar mej.
Ett speciellt rus i kroppen
Rädsla förväntar

Är på grund av mig
Väntar långt på psykolog
Gråter och skrattar

Jag är bara här
Menade goda bullar
Skyller på andra

Lever många liv
Förlåter dej för alltid
Dansar svettas vild

Bakar mitt hjärta
Poliser ryckte ut dej
Vrider orden skevt

Viker degarna
Örfilar trekant blev fel
Allting blir tvärtom

Jag hatade dej
Skjutsade ut dej bortom
Föraktar rasism

Du kom med en tax
Kan alltid komma igen
Darrig på rösten

Pappskalle pappa
Tvingade till sig kramar
Alltid jättearg

Du vet ju allting
Bananflugor överallt
Tjejen vill hämnas

Flinande nekar
Tillsammans som i en sekt
Lever här och nu

Liv igenom dej
Ni ligger där och hatar
Så fult och vackert














Bunden vers (Haiku) av Undrar
Läst 445 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-09-18 10:35



Bookmark and Share


  Grovskuren
Jag avslöjar min sekretes nu. Jag är Frida Elvreus. Du skriver öppet och vackert. Att vara förälder verkar inte vara en enkel match. Man kan alltid klaga på sina föräldrar för rollen. Du som person gör allt du kan, och det är henne du ska hylla. Alla har sin egen väg. Ha det bäst Raja, saknar dig stundvis
2015-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Undrar
Undrar