Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Remington


Poeterna som sökte meningar i orden.
I varje hem flimrar en skärm i ett hörn.

Man ser endast skuggan uppför väggen
upp till taken från den starka lampan som brinner.

Inte en rörelse
helt blickstilla
medan orden
böljar fram.

Det kommer inifrån deras huvuden.
De är som ensamma planeter envar i sin stillhet

Bilder och tankar,
längtan och saknad
Drömmar och lycka,

allt i ett enda kaos oavbrutet och vackert
tills de slocknar och somnar från.




Prosa av Lars Gullberg
Läst 191 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-09-22 08:52



Bookmark and Share


  Minkki VIP
Remington! vilka minnen Du väcker!
med tangenterna xas där Underwood hade asd... Jag trodde ingen i de flimrande skärmarnas tidevarv kom ihåg Remington! Nu kan jag lugnt slockna och somna ifrån :)
2015-09-23

  i af apa
flimmrets tid
men egentligen
är poeter precis
de samma
som det alltid
varit...
2015-09-22

  Nanna X
Vår tids skrivmaskiner knattrar tystare, flimrar mer...
2015-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg