Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonhaiku



Morgonen randas

Dagen kommer smygande

Väcker naturen




Bunden vers (Haiku) av Monica Kvist VIP
Läst 617 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2015-09-18 10:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint att dagen kommer tassande!
2016-05-15

  anits VIP
En mycket fin haiku!
2015-10-11

  Thomas Widemark
Gillar sällan så korta dikter som haiku.
Men denna ger mig känslan och glädjen över en hel gryning, morgon och förmiddag med blott 7 ord!
2015-09-21

  ResenärGenomLivet VIP
En stilla och njutbar morgon...underbar haiku...
2015-09-19

    GG
Morgonen ger en ny handfull möjligheter varje dag :)

Finfint skrivet! Korta, vackra rader i morgonens nyanser.
2015-09-18

  Mats Kitok-Lundmark VIP
Sommarmorgnar man minns...
2015-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Monica Kvist VIP