Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frosttyngd

 

Frosttyngd morgon.

Det är morgon och kallt,

men jag är inne i mina änglars vingar.

 

En snöflinga singlar förbi,

jag kan nästan nudda den med mina fingrar.

Här inne är det varmt och skönt,

och elden sprakar i mina andetag.

 

Snövita änglar med de renaste sinnen.

Himmelrikets belöning för en trasig själ.

Visar vägen hem,

väntar på att jag ska följa dem.

 

 




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-09-19 00:40



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Tycker om!
2015-09-19

  mare VIP
Fin dikt
gillar:
elden sprakar
i mina andetag
2015-09-19
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP