Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det ständigt närvarande



Det finns något
som följer mig
ständigt och jämt

I går, i dag, i morgon.....

Lämnar mig inte
en sekund.
Kan vara
efterhängset
påträngande.

Det ständigt närvarande
NUET.




Fri vers av Monica Kvist VIP
Läst 556 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2015-09-19 10:37



Bookmark and Share


  Mats Kitok-Lundmark VIP
Precis. Var dag har nog av sin egen plåga.
2020-01-07

  Nina.K
Kort och gott - underbart! <3
2016-08-09

    ej medlem längre
Viktigt att vara närvarande i det.
2016-03-31

  anits VIP
Så fint och tänkvärt skrivet!
2015-10-11

  Bibbi VIP
Viktig reflektion.
2015-09-29

  Maria Sundelin VIP
Talande
Krramar
2015-09-25

    ej medlem längre
En stor medvetenhet att omfamna.
2015-09-21

  ResenärGenomLivet VIP
Jaa...tänk att man inte kan bli av med det...:-)) Trevlig text...
2015-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Monica Kvist VIP