Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag kanske tar åt mig när jag skriver i jag form


Rädda mig från min värsta fiende - mina rädslor



Oj oj oj vad jag blir rädd
nu ska de med vapen skramla
Hjälp mig, snälla, lite mod
behöver jag nu samla

Rädsla, oro och otrygghet
det är vad jag nu känner
alla främlingar är fiende
jag har ju inga vänner

Utnyttja mig så mycket ni kan
för jag är ganska så lättlurad
om det är nåt som går snett så är det
ändå jag som blir inburad





Bunden vers (Rim) av Onomatoprofet VIP
Läst 387 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-10-02 19:23



Bookmark and Share


  Mirreh VIP
Gillar mycket.
2015-10-05

  KattenKin VIP
Tänkvärd text, tycker om den!
2015-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP