Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ännu en sån där kort men innehållsrik mening...


Hjärnan byggs, den växer inte

Ålder ger inte visdom, visdom ger ålder




Övriga genrer av Hemlig Agent
Läst 258 gånger
Publicerad 2006-04-22 12:12



Bookmark and Share


  Shininkagemusha
Tajt skrivet, men jag "beg to differ" som engelsmännen säger..*ler*
2006-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Hemlig Agent