Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rosa drömmar

 

Natten kommer så sakta

sveper in med sina rosa drömmar

 

Du kommer till mig i ljuva tankar

smeker ömt min kind

viskar vackra ord i mitt öra

  

Jag ber, lägg dig här varsamt

vagga mig in i lyckan att

Du är åter hos mig

 

återigen sluter du dina ögon

runt mitt hjärta

 

tänder det och det brinner

med kärlekens hetta 

min bleka panna mot ditt bröst

 

jag vilar trygg i din omfamning

runt min sargade lropp

 

Du vackre Adonis, håller mig 

med dina starka armar

 

lova att du aldrig släpper taget

lova att vi ses igen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-09-20 09:29



Bookmark and Share


  Valter Örn VIP
Avundsvärt sköna drömmar du skildrar...
2015-09-24

  Lars Hedlin
En mycket fin text vännen
2015-09-20
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP