Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

21 september - guld värd


i mellanrummet
mellan stolarna
finner jag en befriande tystnad
en kokong av tankar och spunna trådar
där jag kan snusa till doften av guldpräntat läder
och sliten sammet
och tänka
att ibland krävs det inte mycket mer
en små explosioner av prickar 
för att man skall inse att en röd kappsäck
är en röd kappsäck 
att tal aldrig blir annat än tal
men att det ur denna insikt
kan växa ett träd och tusen stormar
storartade katastrofer
och mycket små skyltar




Fri vers (Prosapoesi) av AgnesP
Läst 182 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-09-21 16:43



Bookmark and Share


  Minkki VIP
det är de små explosionerna av prickar... Du för en fenomenal penna över raderna!
2015-09-26

  Katinka VIP
Jättebra text. Gillar dynamiken och slutet efter insikten speciellt.
2015-09-22
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP