Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lek med ord


HanoJag

 

Vem är vi ?

vi är HanoJag

tillsammans delar vi vår minnen

för evigt

HanoJag, Han o Jag

livslång kärlek

olycklig kärlek

vi två som inte blev

HanoJag 

 

HanoJag delar på sig.

fast de hör ihop

så onödigt

så dumt

HanoJag som hör ihop

lever ensamma nu

utan varandra

åtskilda och oälskade

utan lycka

 

De söker efter varandra

ständigt letande

Han har blivit han

Jag har blivit jag

utan Han 

så finns inte jag

de kommer att

hitta varandra till slut

HanoJag

 

Ödet går inte att ändra på

 

 

 

 




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-09-22 00:20



Bookmark and Share


  Amari
Leende på läpparna för finurlig text, men med lite sorgsna ögon.
2015-10-07

  Lars Hedlin
Bra framtonat
2015-09-22
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP