Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du bär mig

 

Nu är det dags att sova i drömmarnas land

 

Kom, kittla mig i nacken  med din andedräkt

och smek mig över håret med dina fingrar

 

Jag kan känna hur du leker med

en hårtest i min panna

 

Samtidigt som du ler mot mig

med dina varma ögon

 

Jag är en lyckans ängel

som får ha dig hos mig i sömnen

 

Varje natt bär du mig, suddar ut

mina tankar i glömska

 

Så jag kan minnas igen

 

 

 

 




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-09-22 00:45



Bookmark and Share


  Amari
Texten värmer, och jag längtar efter...
2015-10-07

  ResenärGenomLivet VIP
Så mjukt och fint du skriver...skön känsla...
2015-09-26

  Lars Hedlin
Vackert skaldat!
2015-09-22
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP