Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag såg ljuset därborta ett par gånger och det kallade på mig. Jag reste dit men min tid var ännu inte kommen.


Resan till andra sidan 1

 

När livet närmar sig slutet. 

När allt hopp är borta.

Då vill jag resa vidare till dig.

Ta emot mig då.

Som jag är utan ett hårstrå på kroppen.

Kal och eländig,

men med den varmaste själ du sett




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-09-22 09:53



Bookmark and Share


  Amari
Vilken vacker varm text!
2015-10-07

  Valter Örn VIP
En bra känsla att ha i beredskap inför det slutgiltiga avskedet från livet.
2015-09-23

  Lars Hedlin
Bra och starkt
2015-09-22
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP