Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Äntligen vänder jag tillbaka


Resan till andra sidan 2

 

Det var en lång natt

demonerna red mig 

under många långa timmar

jag andades in ångestens

frostiga själ i min strupe

tankar utan vett och sans

hemsökandes en vilsen själ

så rädd för att göra fel igen

 

Det var en tidig morgon

då jag insåg mitt val

jag skulle gå upp

rida ut stormen åter igen

självsäker som förr

skulle jag resa mig

som den högsta fura

omöjlig att kapa igen




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-09-22 10:00



Bookmark and Share


  Amari
Yes!
Vilken styrka!
2015-10-07

  Valter Örn VIP
Man får en insikt att den enda vägen att gå är framåt...
2015-09-23

  Lars Hedlin
Verkligen bra
2015-09-22
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP