Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Begrundad fantasi och mig själv

Tänker på att tänka
Begären har mig i sitt grepp
Paniken gör så att jag skakar
Begrundar min fantasi
Hela varelsen fylls
Av ett undermedvetet brus
Och allt jag vill är att minnas
Något och någon
Springer ut ur mitt hus
Får tiden att försvinna
Du är handen som målar mig nu
För allt som du var
En pansarmissil är du idag
Över berg och terräng
Du kom med medicin
För att försätta mitt hjärta i brand
Ja du styr mig i hamn
Försöker dölja det ibland
Men ögonblicket bränns in i dina ögon




Fri vers (Fri form) av Starchilled child
Läst 148 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-09-22 12:31



Bookmark and Share


  Lars Hedlin

2015-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Starchilled child