Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag gör det för familjen och mig själv

Jag lever, jag andas

Jag känner smärta.

Den går aldrig riktigt över

Försöker se ljuset

Ibland funkar det

Ibland försvinner det

Mitt hjärta isar så kallt

Min kropp den får panik ibland

Jag lever

Jag lever.

Inget har ett enkelt knep

Jag lever.

Jag lever.

Jag vill bara ha sines ro

Kunna vet att jag klarar mig själv

Min stryka finns

Mitt hjärta följer med vinden

Jag lever

För att jag lever.




Bunden vers av Just Human
Läst 147 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-09-22 21:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Just Human