Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

molnen

 

 

molnen

dessa vackra

molnen

 

 

 

 

 

 

kärleken ett strå ur verklighet

strimma av hopp

 

 

 

 

 

 

flätar av gräs

sjalen

 

 

 

bär mig

ut

 

 

 

 

 

 

eldfågelns fjädrar

skriver

 

 

 

vindens

klarhet

 

 

 

 

 

 

du

 

 

 

 

 

 

eldrök omsluter

 

mina ögon

 




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 183 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-09-23 20:23



Bookmark and Share


  Katinka VIP
Ljuvlig poesi
2015-09-26

  Lars Hedlin
Så ömt skrivit!
2015-09-25

  Sunlight
Underbart...
2015-09-24

    ej medlem längre
Du skriver andmäktigt vackert
2015-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser