Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Önskan

 

Skogen och stjärnorna

allt det underbara som är jag

 

Drick mig

insup hela mig med din andes väsen

 

Jag ber dig

smaka på hela mig och lukta på mitt sinne

 

Helt oöppmad

ligger jag här framför dig

 

Hela mig

som jag är skapad av alltet

 

Det som blev

jag av naturens starka kraft

 

Kom känn

mig precis som jag är

 

Sårbar och rädd

ändå beredd att ge dig allt

 




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-09-23 22:14



Bookmark and Share


  Amari
Jösses, så bra texter du skriver!
2015-10-07

    ej medlem längre
Underbart mjuk och vacker poesi
2015-09-24

  Valter Örn VIP
En fin hymn till livet!
2015-09-23

  Tilda67
Underbar !!
2015-09-23
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP