Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2008-09-04 14:41


Att tala med änglar

Att tala med änglar
är något av det vackraste jag vet

Höra deras ljuva stämma
viska, du duger

Se deras osynliga leenden
och beröras av deras varma andetag

Att tala med änglar
är något av det vackraste jag vet

Änglar, vad är det?

Du säger en sak,
bibeln en annan

Grannen en tredje
och jag har rätt

Lyssna och lär min vän

Att tala med änglar
är något av det vackraste jag vet

Det gäller bara att se dem
när de flyger rundor

susande, brusande
dovt och elegant

mitt bland djävulens avkomma

i mitten av oss själva.




Fri vers av deea
Läst 256 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-09-24 00:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

deea