Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt till fotobok för bröllop


Att älska är att ge

Med denna bok hoppas jag föreviga ett minne ni kan tänka
tillbaka på
när ni väljer de vägar i livet ni tillsammans ska gå

Ta fram denna bok med foton att titta på
när livet går er emot eller vardagen känns grå
Ta fram denna bok de dagar då allt känns så rätt
när inga tvivel finns om att ni denna dag valde rätt

Var rädda om varandra så kommer ni att se
att kärleken är starkast, att älska är att ge




Fri vers av deea
Läst 212 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-10-20 12:12



Bookmark and Share


  Zandor
sant...
2016-10-20
  > Nästa text
< Föregående

deea