Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dag hittar du ut

När allt rasar samman. När allt faller isär
då finns det inga ord som räddar, ingenting som bär
När hjärtat brister och det gör så ont inuti
när huvudet förstår, att det inte längre är vi

Inget är sig likt, inget är som då
när inget är som förr
finns inte längre vi två
Den är stängd nu, hjärtats dörr

Vi hade vår sista chans
748 gånger förut
Någonstans måste man sätta fingrarna i halsen
och ta klivet ur sin sista dans

Jag ville följa dig genom eld och skog och hav
genom lycka och sorg och fram till livets slut
Men lär dig leva ensam nu
en dag hittar du ut




Bunden vers (Rim) av deea
Läst 244 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-11-14 19:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

deea