Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bröllopsdikt


Minns denna dag när håren blir grå

En aning nervös men förväntansfull brud
fixas och sminkas, kläs i sin vackraste skrud
Hon leds av sin far, överlåts med en kyss på sin kind
till äktenskapets trygghet, genom motgång och medvind

Nu steget är taget och löftet är givet
en gåva för dagen, en lycka för livet
När ringen blir sliten och lockarna grå
Må er kärlek förbli lika vacker ändå

Ta vara på livets bästa del
älska och respektera – förlåt varandras fel
Då kommer den lycka för evigt bestå
som jag så hjärtligt önskar er två

Efter kyrka, vigsel och präst
är ni nu på er bröllopsfest
Se fram emot ett lyckligt liv ni två,
minns denna dag när håren blir grå




Fri vers av deea
Läst 429 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-10-20 12:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

deea