Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idag


Torsdag Aspudden Fenix 10.00 Torsdag 24 sep 2015

Dagboken 04.00 X
Förmiddagen med Pierre
Jävla Receptionisten Swedbank Liljeholmen!
Med ett sardoniskt leende meddelade hon
Att jag missat samtal om lån och
Att nä'sta lediga tid först var
Om två veckor!
Jag gick på henne som en väderkvarn
En karl kom springande till
Hennes undsättning

Tanto sen - fick minimunspel
Av "Kenya"

Till sist min älskling
Tills vi somnade
På varsitt håll

Just nu städat och donat
Några timmar...




Fri vers av claes fredelius
Läst 206 gånger
Publicerad 2015-09-24 10:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

claes fredelius
claes fredelius