Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av Poeten Salvadors och mitt resonemang


INTE FÅR VÄL JAG .....

 

Ilskan marscherar

taktfast militäriskt

vill brisera

 

rasera murar

omsorgsfullt byggda

 

spränga världen

i småbitar

 

gapa och skrika

 

helvetes faan

djävla skit

 

stampa med fötter

vara trotsigt barn

 

men som alltid .....

 

pressar tillbaka

alla tårar

som vill ut

 

placerar ilskan

i frysboxen

bland all annan skit

 

smäller igen locket

 

känner tårars

bittra eftersmak

 

inte får väl jag

vara arg

 

en så resonabel

alltid förstående

människa

 

som jag är

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 480 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-09-24 17:56



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA ibland så tar de känslorna över....
2015-09-25

  M.Eta
Det är nog bra om ilskan kommer ut. Skrik det värsta du kan någonstans där du får vara ifred om det funkar!! Hoppas det hjälper lite iallafall!
2015-09-25

    ej medlem längre
Rader av inre frustration
kan riktigt ta på känslan här...
2015-09-25

  Marianne Räf
Kände igen! Jag är också oresonligt
ilsken, ibland! På Fán å Helvete å
allt vad det är ...! Kanske, det är
befogat..Eller så slåss man mot
väderkvarnar ... Vet ej vad!
2015-09-25

  Blomma-Stjärna VIP
bra skrivet!!!
om den bittra eftersmaken av att frysa ned sina känslor
och tårarna inför domen över känslor som inte passar den som" jag är alltid resonabel, förstående"
2015-09-24

  Rise Little One
Konstig uppfostran man har, men allt ristar inte i sten!
2015-09-24

    ej medlem längre
Att alltid vara duktig flicka har ett dyrt pris...
2015-09-24

    Dan Myrbeck
Jo, man får vara arg.
2015-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP