Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poeten från etern

Skriver vad jag känner.
Erfarenheter eller vad som inuti själen bränner.

Ingen kunskap om poesi.
Varken elegant eller abstrakt frosseri.

Mest ett kort rim i slutet.
Ett trevligare sätt att minnas något förflutet.

Inte alltid enkelt och lätt.
Det flödar från hjärtat och i huvudet sätter sprätt.

Använder mina ord som krut.
Budskap jag vill förmedla eller känslor få ut.

Mina meningar jag sår.
Hoppas en liten rad till någon når.




Bunden vers av MFG
Läst 224 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-09-24 19:38



Bookmark and Share


  MFG
Tack Robin!
2015-09-25

  Robin V
Diggar skarpt!
2015-09-25
  > Nästa text
< Föregående

MFG
MFG