Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fann denna vackra bild på Nätet!


So warm and fine inside!

What a feeling so warm and fine inside

Sheering it with someone as beautiful as you

 

And it’s make me so happy and warm inside

You make me want to go mmmmmmmmmm

(Copyright - © Lars Hedlin 2015-09-25)




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 311 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-09-25 10:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vilken härlig känsla som bara kan läsa om men aldrig uppleva. Fint!
2015-10-01

  Teresia Ridell
Mjukt och mysigt !
2015-09-28

  Gabrielle Laurèntzen
Åh vilken ljuvlig värme och glädje du sprider med dessa härliga rader!
Krammmmm
2015-09-27

  louisegirl
Varm glädje sprider du om dig
Fint!
2015-09-26

  Hanna Mari Wallin
kärleks spridare Lars!

Man blir fylld av hopp!

Tack
2015-09-26

  soligajag_1 VIP
Så härlig värme du förmedlar i denna text!! Det riktigt sprakar om dig!!
2015-09-26

  Ingrid Trolle
Insidesvärmen är
underbar
2015-09-26

    ej medlem längre
Vackert skrivet.
2015-09-25

  Lindha W Gustavsson
Att bli varm inombords är det bästa som finns, och du har åter lyckats med att med några rader uttrycka detta så fint på engelska.
2015-09-25

    Dan Myrbeck
Quite niiiiiiiiiiiiice!
2015-09-25

    ADI Nehlin
fin text
2015-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin