Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det bor en sorg i dig

 

Du sa,

det bor en sorg inom mig.

Den gör att jag aldrig blir hel.

En sorg som sakta äter upp mig inifrån.

Den kan bara lindras om du är här med mig.

 

Tro mig, jag försöker allt jag kan.

 

Du sa,

det bor en sorg inom mig.

Den gör att jag blir bunden till dig.

En sorg som aldrig gör mig hel.

Att livet blir svårt och allt går fel.

 

Tro mig, jag försöker allt jag kan.

 

 

 




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-09-25 17:21



Bookmark and Share


  Bossepoet från Österbotten
Du har ett djup.
2015-10-02

  Lars Hedlin
Denna dikt berör
2015-09-26

  Valter Örn VIP
En tyngd; ett medberoende i det sorgliga, som tynger ner hela relationen.
Bra skriftat!
2015-09-25

    ej medlem längre
Rader som berör mig djupt ...
2015-09-25
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP