Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jordad

Genom natten
rusar mot morgondagen
men stretar emot tiden

mörkret skrämmer
ljuset bländar

jagad


Ville inte fängslas
men körde fast

leran sprutar under däcken
medan motorn rusar under täcket
pulsen 150 km i timmen
men kommer ingenvart


avstamp
fall
flykt

sedan tystnad
tomhet

vakuum

Universum
och jag flyter
utan riktning

frid och ångest i en mixer
som aldrig slutar snurra

förlorade känslor
hade på tungan
men föll
likt orden i tanken
som aldrig hann formas


Likt navelsträng
rötter pockar
halar in

för tillbaka
planterar
fötter på fast mark
jordad

näring
från källan djupt därunder
från skenet högt däruppe

Sträcker ut mig
tar in
helas
av harmonin
för varje andetag
vetskapen
om att jag är Din




Fri vers (Fri form) av Regular
Läst 307 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-09-27 00:25



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Starkt berörande.
2015-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Regular
Regular