Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bräckligt glas

 

Kom,

sov med mig nu

vi vilar tillsammans i evigheter

bortom allt det andra

som gör allt i glas

inget bräcklig finns mer

det är du och jag

oskiljaktiga själar

i en sammansvetsad kropp




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-09-27 01:06



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
tycker om! kram
2015-09-28

    ej medlem längre
Fantastiskt vackert diktat ...
2015-09-27

  S.A.I. Steve Lando VIP
förenad ömmande enhet, fint
2015-09-27
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP