Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bevingade själar

 

Små, små bevingade själar

dras till varandra som magneter

i rymder långt borta

 

Likt iskristaller

fastfrusna med osynliga band

 

Tillsammans, svävande

växer de sig stora

tills de är redo att lyfta igen

bort mot mänskligheten




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-09-27 01:24



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En mycket bra dikt!
2015-09-28
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP