Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Partiell under molnkappa


Månaria

Molnförmörkelse

döljer blodigt månbadssken

draperi runt scen

 

åskådaren ber

låt din kappa falla av

Visa allt du har

 

 




Bunden vers (Haiku) av prima donna
Läst 213 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-09-28 03:35



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Mega-kreativt ord : "Molnförmörkelse", vars roll spelar aktiv innebörd snarare än passiv.

Här nere var det för ovanlighetens skull o-molnigt, så jag såg den superblodiga randen klart - om än störd av andra strålkastare...
2015-09-28

  Lars Hedlin
Gillas! Så fint skrivit!
2015-09-28

  Palett
Bra, både text och foto !
2015-09-28

  Nanna X
Gubben i månen kom fram, kom fram :-) !
2015-09-28

  ULJO
Intressant det där fenomenet och fantastiskt att vi kan följa skådespelet
2015-09-28
  > Nästa text
< Föregående

prima donna