Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fann bilden via Google!


Att gråta en smula!

Tar mig tid till att gråta en smula

Låter tårarna rulla och fukta mina ögon vrår

 

Känns genast mycket bättre efter en stund

Och jag kan genast ta nya tag sen igen…….

 

(Copyright - © Lars Hedlin 2015-09-28)




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 196 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-09-28 09:11



Bookmark and Share


  Margithe VIP
Tårar rensar och man kan ta lite nya tag.
2015-10-05

  ResenärGenomLivet VIP
Så sant...det känns bättre sedan...
2015-10-02

  Teresia Ridell
Befriande, fint !
2015-09-30

    ej medlem längre
Ja tårar rensar ut sorger.
2015-09-29

  louisegirl
Det är så befriande att gråta <3
Jättefint skrivet!

2015-09-29

  lila fjäderblomman VIP
Befriar!
2015-09-29

  Ingrid Trolle
Det är förlösande
att gråta. Fin text
2015-09-28

  Anna Nickolausson
vissa stunder är det den enda medicinen som gör verkan
2015-09-28

    Dan Myrbeck
Ja, behövs ibland.
2015-09-28

  Junia VIP
Ja precis så!
2015-09-28

  Bibbi VIP
Den som inte gråtit kan inte heller glädjas fullt ut fick jag lära mig en gång...
2015-09-28

    ej medlem längre
Tårarna förlöser känslor inom.
2015-09-28

  Ewa-Britt Nilson VIP
Tåren ögats vän
att bättre sen
komma igen!
2015-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin