Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fann bilden via Google!


Hur ska man då få fred på vår Jord!??

Om andra inte förstår

Att Gud, Allah och alla andra religioner

Är en och samma

Hur ska man då få fred på vår Jord!??

(Copyright - © Lars Hedlin 2015-09-28)




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 1116 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2015-09-28 09:50



Bookmark and Share


  aol
Så bra skaldat
2021-02-08

  Fem hjärtan VIP
Så bra skrivet!
När ska vi förstå, att vi alla är älskade och har lika stort värde inför vår skapare, som älskar oss alla!
2015-10-04

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, nog längtar man efter fred alltid...
2015-10-02

    Starchilled child
Låt stjärnorna visa vägen,
Kärlekens begravning.

2015-10-01

  Teresia Ridell
Ja det kan man verkligen undra !
Kärlek i hjärta till sig själv, till livet i stort och till sina medmänniskor. Har man det, så blir det fred !
2015-09-30

  Angel of love
Ja precis, bra text!
2015-09-30

  StinaJ VIP
Bra skrivet !
2015-09-30

    ej medlem längre
Precis - så är det! Bra skrivet!
2015-09-29

  soligajag_1 VIP
Inte ska man kämpa mot varann i samma land, trots att religionerna går isär!!
Är vi inte alla lika värda!!
2015-09-29

  louisegirl
Exakt så <3
Men hur ska de komma på den tanken och förstå det, genom högre medvetenhet, fast det lär bli svårt...
Fint skrivet!
2015-09-29

  Ewa-Britt Nilson VIP
Förse ej dem
med vapen som
krigar utan dem
borde vi väl fred få...
2015-09-29

  lila fjäderblomman VIP
Precis så. Om vi alla jobbar på att höja vårt eget medvetande...kanske hela jordens medvetande höjs. kram
2015-09-29

  Blomma-Stjärna VIP
mycket bra, både bild och text!

(om ingen tjänar på krig får vi fred!)

2015-09-28

  Ingrid Trolle
Ja hur????
Bra skaldat
2015-09-28

    Elisabeth Nilsson VIP
Det kan man undra! Bra tänkt!
2015-09-28

    Dan Myrbeck
Låt oss ta de finaste bitarna från våra religioner och kulturer och bilda en ny Samexistens på Moder Jord!
2015-09-28

  Hanna Mari Wallin
Så sant Lars och välbeskrivet


och delar av sanningen är nog den att det allt som oftast handlar om makt kontroll och pengar...enligt mitt sätt att se på det.
2015-09-28

  Federico Romano VIP
Krig handlar om makt och pengar i första hand, religionen är secunda, men en del, ideologi spelar en viss roll.. Krigsindustrin är största faktorn..
2015-09-28

    ej medlem längre
Indeed.
2015-09-28

  bumerang

Alla religioner vill ha fred.
De mänskliga tolkningarna
Vill missionera mha krig.
Krig blir det då människor tror
Sig ha tolkningsföreträde.
Det bästa vore att slippa allt vad
Religioner heter.
Tror jag.
2015-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin