Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Penna och penna - tankar en sensommarmorron i Aspudden City

Det är inspirerande
Och antitranspirerande
Att sitta här me papper och penna
Jag kanske skulle köpa i ICA
justa ekologiska pasta Penna

Det var kul på Svanen igår
Alla tjejerna jag åtrår
Men jag får aldrig någon
Kanske bättre att plocka lingon!




Fri vers av claes fredelius
Läst 157 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-09-28 10:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

claes fredelius
claes fredelius