Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blind, blindare, döv


Blinda är ni också
om ni inte ser
att jag ser
er som inte hör musiken
nej, ni hör inte
för att ni inte vill höra

det är så mycket lättare
att låtsas att man inte hör
för då slipper man också
höra sig själv




Fri vers (Fri form) av Onomatoprofet VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-09-28 11:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP