Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solen skiner idag

Jag gymmar lite ute
Sen yoga - stort behag
Satt vid Edmund ute
På trottoaren och titta på folk på plats
Han är syrier men behöver ingen tolk
Gillar hans lilla butik som mötesplats
Han sänder stålar till sitt folk
Till den dyra och farliga flykten
Över gränsen mot Turkiet
Själv tänker jag också på flytten
Skurken Erdogan ut ur Turkiet!




Fri vers av claes fredelius
Läst 193 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-09-29 12:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

claes fredelius
claes fredelius