Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

(Vy över Tenala kyrkogård)

Dikten finns på sin ordinarie plats med bild. Den visades dubbelt för jag fick inte upp den i min dator. Men Redaktionen har tydligen gjort något tack till dem.




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-09-30 00:46



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Grattis till placering!
2015-09-30

  walborg
Tack för denna fina hyllning till en gammal kulturbygd i svenskfinland
2015-09-30

    ej medlem längre
Själen lever å färdas långt...
2015-09-30

  louisegirl
Berörande fint skrivet
2015-09-30

  anits VIP
Berörande och fint skrivet!
2015-09-30

  Bibbi VIP
Berör starkt.
2015-09-30

  Hanna Mari Wallin
väldigt fint skrivet
2015-09-30
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP