Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Malen och solen

Jag andas
Det lever
Det smakar, det heter
Jag hoppas
Det vänder
Jag flagnar och bänder
Lite samma sak, men inte alls
Lite hur som helst, men mycket rakt
Lite korkat,
lite skakat
Inte vanligt, men mycket ovanligt
Orolig, men mycket trygg
Lite galet, men fruktansvärt kul!
Ge mig något att vara rädd för!
För redan så rädd
Är jag




Övriga genrer av Denise Kristina Nietsche
Läst 192 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-09-30 01:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Denise Kristina Nietsche
Denise Kristina Nietsche