Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BOKSLUT

 

Jag vet

vem jag är

 

och varför

 

skäms

för gjort

 

gråter

för ont

 

gläds

för gott

 

älskar dig

mer och mer

 

och vet

varför 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2015-10-02 17:33



Bookmark and Share


  Tor-Björn Gustavsson VIP
Bra specificering av känslor.
Fenomenalt bra!
Ha de så bra som de`låter.

TBG.
2015-10-05

  Björn Björkegren/Blue Bear
Fint skaldat!
2015-10-05

  Magdalena Eriksson VIP
ju äldre jag blir precis
älskar dig mer och mer
livet i mig och andra
2015-10-04

  Lars Hedlin
Jätte bra framfört :=)
2015-10-04

  Valter Örn VIP
Livets slutprodukt är som en vacker skål i chamotte-lera, bestående av hård och mjuk materia vilket gör det hela till något fascinerande och nyansrikt.
2015-10-03

  ResenärGenomLivet VIP
Dikt som säger mer än orden...mycket bra...
2015-10-02

  Marita Ohlquist VIP
Texten är som små mosaikbitar som tillsammans bildar en tydlig och klar bild av det egna jaget!
Bravo.
2015-10-02

    ej medlem längre
Att känna sig själv ger frihet.
2015-10-02

  Marianne Räf
Låter gött, det där sista ! :D
2015-10-02

  M.Eta
Låter possitivt.
2015-10-02

    Dan Myrbeck
Fin!
2015-10-02

    ej medlem längre
Dina vackra poesi berör mig
2015-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP