Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vackert väder

lindrar i de flesta fall
Promenader i sånt väder
Lindrar i alla fall
Gäller att arbeta sig upp mot ljuset
Passa på att göra fint i huset
Alla depressioner går över
Man behöver också mycket sömn
Till läkarbesök och Anafranil klöver
Och stort tålamod med sig själv
Framförallt: Mörda inte dig själv!!




Fri vers av claes fredelius
Läst 197 gånger
Publicerad 2015-09-30 15:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

claes fredelius
claes fredelius