Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SJÄLAFRID

 

Jag sträcker på mig 

och går med starka steg

mot det nya

 

Därframme, vid den öppna grinden

Därframme, ligger det helt öppet och väntar

 

Nu, finns det ingen återvändo

Nu, är allt förlåtet och förbi

Nu, börjar det nya

 

Jag sluter ögonen en sista gång

och inandas världssjälen




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-09-30 23:39



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra
2015-10-01

  S.A.I. Steve Lando VIP
hoppingivande bra
2015-09-30
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP